Over GTInstallatie

Wie zijn wij?

GTInstallatie is een jong en innovatief installatiebedrijf gevestigd in Venlo. Hierbij bieden wij installatie aan van A tot Z. Denk aan water, gas, verwarming, sanitair, airco en ventilatie. Daarnaast monteren, repareren en onderhouden wij cv ketels. Ook voor het aanleggen en/of verleggen van leidingen en cv-installaties, badkamers, toilet of keuken kunt u bij GTInstallatie terecht.

Wij zijn actief in regio Venlo en zullen snel voor u klaar staan. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Ervaren & innovatief

Met meerdere jaren ervaring in het vakgebied helpt GTInstallatie u op het gebied van totaalinstallatie. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van innovatieve methoden om uw vraagstuk op te lossen.

Gecertificeerd

GTInstallatie beschikt over alle benodigde certificaten waardoor er aan alle kwaliteitsnormen voldaan wordt bij al onze werkzaamheden.

Snelle service

Indien nodig, zal GTInstallatie binnen 24 uur voor u klaar staan. GTInstallatie probeert altijd zo snel mogelijk uw probleem op te lossen en is ook bereikbaar voor spoedgevallen.