Sanitair

GT Installatie biedt een breed aanbod aan van sanitairdiensten aan voor installatie, reparatie en onderhoud van sanitairsystemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu een nieuwe badkamer wilt laten installeren, een lekkende kraan wilt laten repareren of gewoon periodiek onderhoud nodig hebt: GT Installatie staat voor u klaar!

Wat wij bieden

Sanitair is een breed begrip. Het zijn alle watergerelateerde artikelen in een huis. GTInstallatie zorgt voor installatie, reparatie en onderhoud van complete badkamers, toiletten, kranen, douches en meer.

Onze loodgieters zorgen voor hoogwaardige installaties en snelle reparaties, zodat uw sanitairsystemen altijd op en top werken.

Klantverhalen

Eind 2022 hebben wij een nieuwe badkamer laten plaatsen. GTinstallatie heeft nieuw leidingwerk en sanitair vervangen en geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dat er meer dan voortreffelijk is gewerkt. Alles is goed aangesloten en gemonteerd. Giel was voor raad en daad altijd telefonisch bereikbaar.

Kortom: zoek je een loodgieter voor je badkamer dan kan ik Giel/GTinstallatie van harte aanbevelen. Een vakspecialist!

Rogee Verdellen
Leidingwerk & sanitair

Jong en innovatief installatiebedrijf gevestigd
in het hartje van Venlo

GTInstallatie is een jong en innovatief installatiebedrijf gevestigd in Venlo. Hierbij bieden wij installatie aan van A tot Z. Denk aan water, gas, verwarming, sanitair, airco en ventilatie. Daarnaast monteren, repareren en onderhouden wij cv ketels.

5+
Jaren ervaring
250+
Afgeronde projecten

Contactinformatie

U kunt ons altijd een e-mail sturen met uw vraag of het formulier op deze pagina gebruiken. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

info@gtinstallatie.nl
+31 6 119 424 79
077 – 3544949
Waterleidingsingel 28
5915 VX Venlo

Neem gerust contact op

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.