Verwarming

Onze dienst voor verwarming biedt professionele installatie, reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Dit kan een geheel nieuwe installatie zijn of een reparatie voor een bestaand systeem.

Wat wij bieden

GT Installatie installeert en onderhoudt verschillende soorten verwarmingssystemen. Denk hierbij aan de centrale verwarming, vloerverwarming, radiatoren en warmtepompen.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem optimaal functioneert, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele en warme omgeving.

Klantverhalen

Wij hebben een nieuwe vloer laten storten inclusief isolatie en vloerverwarming. Giel heeft top werk bij ons geleverd. Volgens afspraak, mooi werk gedaan. Er moesten nog wat aanvullende dingen geregeld worden waar hij andere vakmensen voor nodig had. Alles netjes door hem geregeld en opgelost. Als ik weer wat heb dan weet ik wie ik moet bellen!

Tom Houben
Vloerverwarming

Jong en innovatief installatiebedrijf gevestigd
in het hartje van Venlo

GTInstallatie is een jong en innovatief installatiebedrijf gevestigd in Venlo. Hierbij bieden wij installatie aan van A tot Z. Denk aan water, gas, verwarming, sanitair, airco en ventilatie. Daarnaast monteren, repareren en onderhouden wij cv ketels.

5+
Jaren ervaring
250+
Afgeronde projecten

Contactinformatie

U kunt ons altijd een e-mail sturen met uw vraag of het formulier op deze pagina gebruiken. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

info@gtinstallatie.nl
+31 6 119 424 79
077 – 3544949
Waterleidingsingel 28
5915 VX Venlo

Neem gerust contact op

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.